Hrvatska udruga kreditnih unija pomogla je u promidžbi hrvatskog filma „Aleksi“ nagrađivane redateljice Barbare Vekarić

Objavljeno: 21.10.2018.

Hrvatska udruga kreditnih unija pomogla je u promidžbi hrvatskog filma „Aleksi“ nagrađivane redateljice Barbare Vekarić. Prenosimo vam njezine riječi objavljene na Facebook stranice udruge Motion: „Kako se približava kraj distribucije našeg filma ALEKSI u kinima (film igra još idući tjedan u Branimir Centru u Zagrebu), htjela bih se zahvaliti svima koji su otišli pogledati film. Uistinu cijenimo Vašu podršku, i što ste dali priliku jednom niskobudžetnom filmu iz male kinematografije koji se teško može natjecati s američkim divovima koji su također na programu. HVALA. Iskoristili bismo ovu priliku da se zahvalimo i Udruzi Udruga Za Orebić koju predvode divne žene Marija Mrgudić i Alda Štuk, koje su nam pomagale u svakoj fazi ovog projekta. Bez vas bi bilo puno teže.

Na posljetku, htjeli bismo istaknuti i podršku Hrvatske Udruge Kreditnih Unija i snažnim ženama koje je vode i koje su nam pomogle u online promidžbi filma.

Još tjedan dana, a onda će film nastaviti svoj život na drugim kanalima… Osjećaj u kinu je ipak bolji. Uzmite svoje prijateljice za ruku i odite! 🙂

Ana Pirija-Benaković Marija Mrgudic #womenenpowerwomen #womeninbiz“