Kreditna unija Marjan, Split

Adresa: 21000 Split, Ruđera Boškovića 15

Telefon: +38521/471-000, 339-501

Email: maba@maba.hr

Web: www.maba.hr

Poslovnice: www.maba.hr/poslovnice/

Kreditna unija MARJAN kao jedna od najvećih kreditnih unija posluje na području Splitsko-dalmatinske županije, na način da je sposobna pravovremeno ispuniti dospjele obveze (načelo likvidnosti), te na način da je trajno sposobna ispunjavati sve svoje obveze (načelo solventnosti). Kvalitetom svojih proizvoda i usluga, kao i prilagođenosti specifičnim potrebama svojih članova, Kreditna unija MARJAN stekla je konkurentan položaj i ugled na tržištu, što je vidljivo po brojnosti članova, ostvarenim rezultatima poslovanja i što je najvažnije, po dugogodišnjoj stabilnosti poslovanja još od 1997. godine.

Strategiju poslovanja Kreditne unije MARJAN, temeljimo na spremnosti i opredijeljenosti na uspjeh, stručnom i obrazovanom kadru, te korištenju moderne informacijske i komunikacijske tehnologije. Razvojna politika Kreditne unije MARJAN usmjerena je na tržišno profiliranje u modernu kreditnu uniju, prepoznatljivog lokalnog imidža.

Lepeza usluga

Kreditna ponuda prilagođena je lepezi ljudi različitih životnih dobi i različitih financijskih potreba. Procedura za dobivanje kredita vrlo je jednostavna, a realizacija kredita vrlo brza – unutar jednog dana.

Kreditna unija MARJAN nudi povoljne kamatne stope na slobodna novčana sredstva koja možete deponirati na iznos i rok koji Vama najviše odgovara.