Članovi Hrvatske udruge kreditnih unija

Hrvatska udruga kreditnih unija danas broji 10 članica

ABC-kreditna unija, Sisak
ABC-kreditna unija

Sisak

Težimo jasnom prepoznavanju individualnih potreba svojih članova i financijskoj podršci razvojnih programa i partnerstva.

Kreditna unija APOEN, Valpovo
Kreditna unija APOEN

Valpovo

Kreditna unija APOEN Valpovo financijska je institucija koja djeluje na području Osječko-baranjske županije. Počeci djelovanja datiraju od 1997. godine.

Kreditna unija Dukat, Viškovo
Kreditna unija Dukat

Viškovo

Posluje na području Primorsko-goranske županije. Uprava Kreditne unije Dukat nalazi se na Viškovu, sa poslovnicama na Viškovu, Čavlima, Rijeci i Matuljima. Vrši poslove mjenjačnice, kredita i štednje.

Kreditna unija GAMA, Zagreb
Kreditna unija GAMA

Zagreb

Možemo se pohvaliti dugogodišnjim uspješnim i odgovornim poslovanjem te dobrom suradnjom sa svojim članovima kojima nastojimo pružiti vrhunsku uslugu. 

Kreditna unija Jamstvo, Županja
Kreditna unija Jamstvo

Županja

Više od dvadeset godina postojanja, svojim članovima na području Vukovarsko-srijemske županije omogućujemo brže i efikasnije kreditiranje te štednju uz najviše kamatne stope.

Kreditna unija Libertina, Čakovec
Kreditna unija Libertina

Čakovec

Prisutna na tržištu od 1992. godine, kao jedna među prvim financijskim institucijama na području Međimurske županije a i šire regije. Svojim dugogodišnjim radom stekla je povjerenje velikog broja građana, obrtnika i poljoprivrednika.

Kreditna unija Marjan, Split
Kreditna unija Marjan

Split

Kreditna unija MARJAN posluje na području Splitsko-dalmatinske županije a stekla je konkurentan položaj i ugled na tržištu, što je vidljivo po brojnosti članova, ostvarenim rezultatima poslovanja i što je najvažnije, po dugogodišnjoj stabilnosti poslovanja još od 1997. godine.

Kreditna unija NOA, Osijek
Kreditna unija NOA

Osijek

Kreditna unija NOA kao mala, ali respektabilna i stabilna financijska institucija, od samih svojih početaka imala je jasnu misiju, viziju i ciljeve - da mikrokreditnim programom prvenstveno pomogne malim i srednjim poslovnim pothvatima u ciljnim...

Zagorska kreditna unija, Zabok
Zagorska kreditna unija

Zabok

Kroz dugogodišnje i uspješno poslovanje uspjeli smo da nas naši članovi prepoznaju kao  ozbiljnu i pouzdanu financijsku instituciju. Zagorska kreditna unija nastoji naći najbolje rješenje za svakog člana. 

Zanatska kreditna unija Križevci
Zanatska kreditna unija Križevci

KRIŽEVCI

„Zajedno s Vama, već 90 godina djelovanja"