“Planiraj svoj novac, zasadi svoju budućnost”

Objavljeno: 20.03.2023.

Povodom Svjetskog i Europskog tjedna novca, Ministarstvo financija i Ekonomski fakultet Zagreb, 20. ožujka 2023., organizirali su konferenciju “Financijska pismenost za generaciju Z” namijenjenu studentima i srednjoškolcima.
U okviru konferencije održao se nagradni kviz na kojem je Luka Čorak odabrao našu nagradu – Osnovna obuka za medijatore Hrvatske udruge za medijaciju!
Čestitamo svim sudionicima i kreditnim unijama (članicama HUKU), a posebne čestitke Ministarstvu financija i Ekonomskom fakultetu na odličnoj organizaciji!
Pridružite nam se na radionici koja će se održati 25. ožujka 2023. godine u Mjesnom odboru Špansko – Sjever, Zagreb, Trg Ivana Kukuljevića 9 s početkom u 16-17 sati za djecu od 5.-8. razreda. Sudjelovanje je besplatno.
Radionicu će održati izv.prof.dr.sc. Andrea Lučić s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koja je doktorirala na području održivog marketinga i održivog potrošačkog ponašanja te uspješnosti upravljanja. Koautorica je jedinog odobrenog materijala za podučavanje financijske pismenosti u Hrvatskoj “Moj novac, moja budućnost” te sveučilišnog udžbenika “Financijska pismenost i odgovorna potrošnja u svakodnevnom životu”. Predavačica i autorica na preko 100 radionica o financijskoj pismenosti. Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete na huku@hukreditneunije.hr.